Social Icons

неделя, 7 април 2013 г.

Как оперират българските туристически агенции? - Инфографика

Благодарение на Travel Academy беше изготвено проучване за дейността на българските туристически агенции в онлайн пространството. Данните от проведените анкети представят тенденциите в бранша заедно със съпътстващите го проблеми. Ние си позволихме да обобщим най-интересните резултати в една изчистена, интерактивна инфографика.

За повече под линията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Услуги

При нас можете да си поръчате всякакви форми на печатна реклама, рекламни материали, както и рекламни сувенири. Предлагаме още външна реклама (табели, билбордове, рекламни табла и др.), както и интернет реклама (банери, 3D визуализации, изработка и поддръжка на уебсайт, профили в социалните мрежи и др.)
Оставете грижите в наши ръце - превърнете бизнеса си в успешен!

Контакти

Имате въпроси, препоръки, запитвания? Можете да ни пишете на e-mail: artlab.varna@gmail.com Повече информация за нашата дейност ще намерите на официалния сайт на компанията: https://sites.google.com/site/artlabvarna/

За нас

Създадена през 2013 година, рекламна агенция "Art Lab" предлага висококачествено обслужване, съобразено с Вашите изисквания. Компанията ни се стреми да остави креативен отпечатък на конкурентния пазар, като целта ни е да удовлетворим оптимално нуждите на нашите клиенти. Мисията ни е да пречупим Вашите идеи през нашата призма, гарантирайки един успешен краен резултат.