Social Icons

събота, 6 април 2013 г.

Най-шокиращите реклами против тютюнопушене

Без значение дали бягате от задимени места или сте вечно с фас в ръка, рекламите, които целят да информират за опасностите от тютюнопушенето не щадят никого и във вечно конкуриращата се среда на рекламните послания, концепциите на рекламодателите доста често прекрачват границите на очакваното. 

Подбрали сме четири от най-интересните реклами против тютюнопушенето в световен мащаб, които комбинират високо ниво на естетика с шокиращи визуални средства. Ефектът не винаги може да се определи като сполучлив или в рамките на добрия вкус, но при всички положения не може да се отрече, че приковават вниманието. 

Успяхме ли да ви заинтригуваме? Можете да видите снимките под линията. 






1 коментар:

 

Услуги

При нас можете да си поръчате всякакви форми на печатна реклама, рекламни материали, както и рекламни сувенири. Предлагаме още външна реклама (табели, билбордове, рекламни табла и др.), както и интернет реклама (банери, 3D визуализации, изработка и поддръжка на уебсайт, профили в социалните мрежи и др.)
Оставете грижите в наши ръце - превърнете бизнеса си в успешен!

Контакти

Имате въпроси, препоръки, запитвания? Можете да ни пишете на e-mail: artlab.varna@gmail.com Повече информация за нашата дейност ще намерите на официалния сайт на компанията: https://sites.google.com/site/artlabvarna/

За нас

Създадена през 2013 година, рекламна агенция "Art Lab" предлага висококачествено обслужване, съобразено с Вашите изисквания. Компанията ни се стреми да остави креативен отпечатък на конкурентния пазар, като целта ни е да удовлетворим оптимално нуждите на нашите клиенти. Мисията ни е да пречупим Вашите идеи през нашата призма, гарантирайки един успешен краен резултат.